Türkçe
Nisan Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Nisan Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Bahçe Dekorasyon Fikirleri

Bahçeler, ev ya da ofislerin en keyifli alanları arasında yer alıyor. Bahçe dekorasyonu söz konusu olduğunda ise tek sınır yaratıcılığınız! Yeni bir bahçeli eve taşındıysanız ya da bahçenizi yeniden dekore etmek istiyorsanız; hazırladığımız bahçe dekorasyon fikirleri ile kararınızı netleştirebilirsiniz. İşte en iyi bahçe dekorasyon fikirleri ve bahçe dekorasyonu için ipuçları…


Küçük ve büyük bahçeler, farklı yaşamları sunar. Bu nedenle bu alanlara özel bahçe mobilyaları seçmek gerekir. Küçük bahçeleri nasıl dekore etmeli ve büyük alanlarda nelere dikkat etmeli, bakalım.

Küçük Bahçeler İçin Dekorasyon Fikirleri

Bahçe dekorasyonu nasıl olmalı sorusunun yanıtı, alanı iyi değerlendirecek ipuçlarında saklı. Bahçenin boyutu, yapmak istediğiniz bahçe etkinlikleri ve uygulamak istediğiniz konsept, dekorasyonu yönlendiriyor. 


Bahçeye uygun mobilyalar seçmek için ölçülere dikkat etmek oldukça önemli. Bunun yanı sıra, kullanım ihtiyacınıza göre de değerlendirme yapabilirsiniz. Örneğin bahçeniz çok büyük değilse ve bahçeyi ağırlıklı olarak yemek yemek için kullanmak istiyorsanız; konforlu bir bahçe masa takımı tercih edebilirsiniz. Böylece hem ekstra bir oturma grubuna ihtiyaç duymaz hem de yemeklerinizi rahat şekilde tamamlayabilirsiniz. Küçük bahçeleri dekore ederken, duvar dekorasyonuna da ağırlık verebilirsiniz. Duvarda niş tercih ederek, dekoratif bahçe aksesuarları ya da bahçe ile uyumlu bitkileri yerleştirebilirsiniz. Ayrıca led ampullerle duvar aydınlatması yapabilir, mumlarla ve çeşitli dekoratif parçalarla rahat bir konsept elde edebilirsiniz. 

Büyük Bahçe Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Büyük bahçe dekorasyonu sırasında alanın verimli kullanılması önemli. Büyük bir bahçe dekore etmek istiyorsanız; ihtiyacınıza göre oyun alanı oluşturabilir, bahçe oturma grubu ile konforlu bir alan elde edebilirsiniz. Ayrıca büyük bahçelerde hobi alanı oluşturmak gibi avantaj da söz konusu. 


Bahçe dekorasyonu sırasında bitki seçimi de önemli. Bahçenin büyüklüğüne ve mevcut bitkilerle uyumlu yeni çiçekler ve yeşil bitkiler seçebilirsiniz. Küçük bahçeler için duvara asılabilen çiçekler alandan kazanım sağlar. Büyük bahçeler için ise bitki seçimini daha özgürce yapmak mümkün. 

Doğru Bahçe Mobilyası Seçimi

Bahçenize uygun mobilya seçimi yaparak, hem rahat hem de kullanışlı bir alan elde edebilirsiniz. Bahcce’de bulabileceğiniz açılır kapanır Kimber yemek takımı, küçük bahçeler için uygun mobilya arayanlara hitap ediyor. Cantel yemek takımı ise naturel görüntüsü ve yuvarlak masası ile küçük bahçe dekorasyonu için samimi ve fonksiyonel kullanım sunuyor. Rattan malzeme ile hazırlanan Casablanca tabure gibi kullanışlı ve şık parçaları bahçe dekorasyonunuza dahil edebilirsiniz. 


Büyük bahçeler için mobilya seçimi söz konusu olduğunda, yine ihtiyaçlar ön planda oluyor. Misafir ağırlamayı seven aileler için bahçe oturma grupları ve bahçe köşe takımları, yeterli oturma alanı sağlıyor. Bu aşamada dilerseniz Bahcce’de görebileceğiniz Bittersweet köşe takımı gibi masası olan modelleri seçebilir ya da Ivy köşe takımı gibi sehpalı modellere yönelebilirsiniz. 

Bahçe dekorasyonu için mobilya seçimi sırasında kullanılan materyale dikkat etmek gerekli. Yağmura, güneşe ve kara dayanıklı malzemeler, bahçe mobilyalarının uzun süre kullanılmasına imkan veriyor. Bahçe mobilyalarının kolay temizlenebilir ve fazla bakım gerektirmiyor olmaları da avantaj sağlıyor. 


Bahcce.com’un sunduğu kaliteli ve konforlu bahçe mobilyaları ile kendiniz ve sevdikleriniz için en ideal alanı yaratabilirsiniz. Kaliteli malzeme ve el işçiliği ile hazırlanan bahçe mobilyası alternatifleri için Bahcce.com üzerinden ürün modellerine ulaşabilirsiniz.