Türkçe
Mart Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Mart Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Rattan Nedir?

Rattan Nedir?

Rattan bahçe mobilyaları son yıllarda çok popüler. Özellikle bahçe mobilyaları ve aksesuarları söz konusu olduğunda rattan malzeme oldukça sık duyuluyor. Dolayısı ile birçok kişi bahçe ya da balkon mobilyası almadan önce rattan nedir, merak ediyor. Doğal bir görüntüye sahip olan rattan mobilyalar, dayanıklı ve bakımı kolay olduğu için de tercih ediliyor. Bahcce.com; rattan bahçe masa takımı, oturma grubu ve köşe takımı arayan kişiler için pek çok alternatif sunuyor. Bahcce tasarımcıları, rattan malzemeyi ve bu geleneksel işçiliği yeniden yorumluyor. Sentetik rattan örgü ile yapılmış Mimosa yemek takımı da buna güzel bir örnek. 

Rattan Bahçe Mobilyaları 

Rattan, aslında bir bambu türü. Tropikal bölgelerden gelen rattan, nakliye masraflarının yüksek olması ve nakliyesinin zaman alması gibi sebeplerden dolayı çok tercih edilmiyor. Ancak doğal ve bahçe ile uyumlu görüntüsü, rattanı aranılan malzemeler arasına sokuyor. Rattan olan talep, rattanın plastik malzemeden üretilmesi gibi bir çözüm ile karşılık buldu. Rattan oturma grupları, dış mekan mobilyaları arasında en çok tercih edilenlerin başında geliyor. 


Rattan mobilyalar; antibakteriyel ve antialerjik olmamaları ile güvenle kullanılıyor. Kolay temizlenebilen rattan masa takımları, aynı zamanda dayanıklı. 

Rattan Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Rattan mobilya seçimi sırasında bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Rattan malzeme ile yapılan oturma grupları, masa ve sandalyeler farklı ölçülerde tasarlanıyor. Bahçe ya da balkonda kullanılabilen bu mobilya alternatiflerini, kullanacağınız alanın ölçülerine göre seçmelisiniz. Bahcce; rattan masa takımlarını küçük, orta ve büyük ölçü seçenekleri hazırlıyor. Böylece beğendiğiniz takımın size uygun olan ölçüsünü tercih edebilirsiniz. 


Özellikle açık alanda kullanılacak bahçe mobilyalarının UV ışınlarına ve diğer hava şartlarına dayanıklı olması gerekiyor. Aksi halde mobilyalar kısa süre içinde deforme olabilir ya da küflenebilir. 

Rattan Bahçe Mobilyası Modelleri

Bahçe mobilya çeşitleri dendiğinde; rattan oturma grupları, rattan masa takımları ve rattan köşe takımları öne çıkıyor. Bahcce.com’da çok sayıda farklı rattan bahçe mobilyası bulabilirsiniz. Malibu koltuk takımı gibi masası olan bir model tercih ederek, kalabalık misafirlerinizi rahat şekilde ağarlayabilirsiniz. Eucalyptus koltuk takımının mekanizmalı koltukları ile konforu yakalayabilirsiniz. Wallflower koltuk takımı ise bahçesinde retro bir hava elde etmek isteyenleri favorisi olacaktır. 

Rattan masa takımı modelleri içinde yer alan Carnation masa takımı; beyaz ve gri seçenekleri ile sadelikten hoşlananlara hitap ediyor. Rattan köşe takımı modelleri, son dönemin gözdeleri arasında. Köşe takımları; bahçe, balkon ve teras gibi alanlarda yerin verimli kullanılmasına imkan veriyor. Rattan köşe takımları arasından tarzınıza uygun alternatifleri değerlendirebilirsiniz. 

 

Rattan Bahçe Mobilyası Fiyatları

Uzun seneler ve güvenle kullanılabilen rattan bahçe mobilyaları, farklı fiyat seçenekleri ile sunuluyor. Rattan bahçe mobilyası fiyatları, ürünlerin modellerine göre farklılık gösteriyor. Rattan koltuk takımı fiyatları; ölçülerine göre değişirken, Bahcce’nin yer verdiği tüm ürün alternatiflerinde birinci sınıf malzeme ve özenli işçilik ile üretim yapılıyor.


Alüminyum gövde üzerine sentetik rattan örgü ile tasarlanan bahçe mobilyaları, kaliteleri ile uzun yıllar sağlamlık ve konfor vadediyor. Darbelere dayanıklı olan rattan mobilya alternatifleri, el işçiliği ile hazırlanıyor. Bahcce.com rehberliğinde kaliteli rattan bahçe mobilyalarını inceleyebilir, dekorasyon stilinize uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.