Türkçe
Nisan Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Nisan Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Modern Bahçe Mobilyaları

Modern Bahçe Mobilyaları

Modern bahçeler, pek çok kişinin hayali. Modern bahçe mobilyaları ve aksesuarlarıyla, bahçeniz ya da terasınızı sofistike bir hale getirebilirsiniz. Modern bahçe oturma grupları ile konforlu bir alan yaratabilir, farklı parçalarla dekorasyonu zenginleştirebilirsiniz. Bahcce; modern tarzda pek çok teras mobilyası, bahçe ve balkon mobilyasına yer veriyor. Kullanım alanınıza göre modern masa ve sandalye modellerini değerlendirebilir, bahçe köşe takımları ile keyifli bir alan oluşturabilirsiniz. 

Modern Bahçe Mobilyası Nasıl Olur?

Bahçe dekorasyonu sırasında farklı konseptler tercih edilebiliyor. Modern bahçe dekorasyonu ise her dönem gözde olan konseptlerden biri. Zamansız parçalardan oluşan modern bahçe stili, farklı aksesuarlarla da şekillendirilebilir. Modern bir dekorasyonda genellikle koyu renkler akla geliyor. Alüminyum ve rattan malzeme kullanılarak hazırlanan tasarımlar, modern bir hava yakalamak için ideal görüntü sunuyor. 


Geometrik forma sahip bahçe masaları da modern bir tasarım tercih edenlerin favorileri arasında bulunuyor. Metal ayaklar, iroko tabanlı alüminyum masalar da yine modern bahçe mobilyası seçenekleri arasında. Modern mobilya seçerken, sezonun trend parçalarından da yararlanabilirsiniz. Böylece hem yenilikçi hem de modern bir tarzı bir arada harmanlamak mümkün.  

Modern Bahçe Düzenlemesi Mobilya Seçenekleri

Trend bahçe mobilyaları ile bahçenizde modern bir atmosfer yaratabilirsiniz. Bahçe mobilyaları, ihtiyaçlara göre birçok farklı kategoride sunuluyor. Modern bahçelerde genellikle metal sandalye modelleri öne çıkıyor. Alüminyum oturma grubu da hem hafif hem dayanıklı olmaları ile tercih ediliyor. 


Modern bahçe sandalyeleri için Poseidon sandalye, şık bir model olarak karşımıza çıkıyor. Iroko kol detayı ile hazırlanan model; su geçirmiyor ve kolay temizlenebiliyor. Bahçesi için modern köşe takımı arayanlar için ise Albatros köşe bahçe takımı, ideal bir seçim olabilir. Gri renkli iroko tabanlı masaya sahip oturma grubu, modern ve elegan tarzı birleştiriyor. Bahçede vereceğiniz ziyafetler için Cloud yemek takımını değerlendirebilirsiniz. Modern çizgilere sahip bu yemek takımı; gri ve taupe renk alternatifleri ile tasarlanıyor. 

Trend Parçalarla Modern Bahçe Dekorasyonu

Oturma grubu ve yemek masası gibi bahçe mobilyalarının yanı sıra farklı parçalarla da modern bahçe konseptinizi tamamlayabilirsiniz.  


Havuzlu bahçeler için, modern şezlong modelleri çok tercih ediliyor. Bahcce, birçok farklı şezlong modeli ile tamamlayıcı bahçe mobilyalarına yer veriyor. Gri renkli ve alüminyum Aurora şezlong, havuz kenarında kullanmak için sade bir seçim olarak sunuluyor. Modern tarzın yanı sıra ahşaptan vazgeçmek istemeyenler ise Nimbus şezlong modelini tercih edebilir. Iroko ahşap çerçeveye sahip olan şezlong, konfor ve tasarımı ile beğeni topluyor.


Teleskopik bahçe şemsiyeleri, son dönemin trend bahçe mobilyaları arasında yer alıyor. Kare çelik tabana sahip olan Vienne şemsiye, farklı renk seçenekleri ile sunuluyor. Makrome bahçe salıncakları tercih ederek, bahçenizdeki modern stili destekleyebilirsiniz. Vittoria bahçe salıncağı, makrome bahçe salıncaklarının en iyi örneklerinden. Rope örgü kullanılarak hazırlanan Monza salıncak ise modern bahçe salıncakları arasında öne çıkıyor. 


Bahcce.com üzerinden, modern bahçe mobilyalarını inceleyebilir, farklı ürün alternatiflerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kaliteli malzeme ile hazırlanan bahçe mobilyaları ile uzun yılların konforun keyfini sürebilirsiniz.