Türkçe
Mayıs Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Mayıs Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Suya Dayanıklı Bahçe Mobilyaları

Bahçe mobilyası seçimi yaparken, suya dayanıklı olması en çok tercih edilen özellikler arasında yer alıyor. Dış mekan mobilyaların hava koşullarına karşı dirençli olması, kullanım ömürlerini doğrudan etkiliyor. Ayrıca suya dayanıklı ürünlerin alerjen olma ihtimali da yok. Çünkü suya dayanıklı olmayan mobilyalar, çürüyor ve insan sağlığı için zararlı hale gelebiliyor. Bu sebeple bahçe mobilyaları, genellikle suya dayanıklı olan malzemeler ile hazırlanıyor. Suya dayanıklı bahçe mobilyaları için Bahcce'nin sunduğu geniş bahçe mobilyası alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. 

Suya Dayanıklı Masa Takımları

Suya dayanıklı masa takımları, bahçe dekorasyonu için ilk tercih edilen parçalardan biri. Bahçe masa takımları için en uygun malzemeler arasında; rattan, alüminyum, teak, plastik ve iroko gibi seçenekler var. 

 

Rattan masa takımları, naturel görüntüleri ve suya dayanıklı olmaları ile dekorasyon sırasında ilk akla gelen parçalara arasında yer alıyor. Örgü şeklinde olan rattan tasarımlar, birçok açık alan tasarımında tercih ediliyor. Rattanın yanı sıra iroko masa takımları da bahçe dekorasyonu için en çok tercih edilen modellerden biri. İroko masa takımları kimi zaman cam kimi zaman ise alüminyum malzeme ile bir arada tasarlanıyor. Island yemek takımı buna güzel bir örnek oluşturuyor. Her iki durumda da oldukça şık görünen iroko masa takımları, suya dayanıklı olmaları ile farklı alanlarda güvenle kullanılıyor. Bunların yanı sıra teak bahçe mobilyası çeşitlerinden masa ve sandalyeler de ahşap severlerin vazgeçemediği modeller arasında yer alıyor. Yıkanabilir teak gövdeden üretilen suya dayanıklı Brooklyn köşe takımı da bu ürünlerden biri. 


Suya dayanıklı masa modelleri arasında yer alan plastik ve alüminyum takımlar da tercih edilen diğer kategoriler. Hafif ve dayanıklı olmaları ile öne çıkan alüminyum masa ve sandalyeler, hem evlerde hem de cafe ve restoranlarda kendine yer buluyor. 

Suya Dayanıklı Oturma Grupları

Bahçe mobilyası seçerken, kara ve yağmura dayanıklı parçalar seçmek önemli. Rattan bahçe koltukları ve alüminyum oturma grupları; suya dayanıklı oturma grupları arasında en çok tercih edilenler. Alüminyum oturma grupları, bahçe ya da teraslarında modern bir konsept tercih edenlerin beğenisini kazanıyor. 


Rattan oturma takımları da suya dayanıklı oldukları gibi, küflenme ya da çürüme yapmıyor. Farklı kırlent ve minderlerle kolay kombinlenebilen doğal görünümlü rattan, birçok farklı malzeme ile de uyumlu kullanılabiliyor. 


Bahcce’de yer alan iroko, alüminyum ve rattan oturma gruplarında, genellikle elektrostatik boyaya yer veriliyor. Suya, güneş ışınlarına ve kara dayanıklı olan modeller, kolay temizleniyor ve bakım gerektirmiyor. 

Suya Dayanıklı Bahçe Aksesuarları

Bahçe dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları arasında bahçe aksesuarları da bulunuyor. Özellikle geniş bahçesi olan ve bahçede vakit geçirmekten hoşlanan kişiler, bahçe şemsiyelerini tercih ediyor. Bahçe salıncakları da yine bahçede keyifli vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında. Rattan bitki standları bahçe ve balkonlarda, sudan etkilenmiyor olmaları ile ön planda yer alıyor. Suya dayanıklı bahçe aksesuarları ile mobilyalar arasında bütünlük sağlayabilir, kendi tarzınızı bahçe dekorasyonuna yansıtabilirsiniz. Taş vazo ve heykellerin yanı sıra sehpa ve tabureler ile bahçenize yepyeni bir görüntü verebilirsiniz. Bahcce.com ile farklı dekorasyon stillerine uygun zengin seçenekler arasından tercihinizi kolayca yapabilirsiniz.