Türkçe
Nisan Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Nisan Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Modern Balkon Mobilyaları

Modern Balkon Mobilyaları

Balkon, hem ve hem de ofis olarak kullanılan mekanlarda nefes almak, rahatlamak, dinlenmek ve bazen de keyifle bir şeyler atıştırmak için bir yaşam alanı sunuyor. Akdeniz kültüründe balkonlar, önemli bir yer tutar. Türk evleri, en erken dönemden itibaren balkonludur. Genellikle içe dönük cumbalı olan bu balkon yapısı zamanla dışarı açılan bir yapıya kavuşmuştur. İtalyan, İspanyol, Yunan, Lübnan, Balkan mimarisinde de balkon mutlaka bulunur. Balkon, mimarinin önemli bir parçasıdır ve modern balkon dekorasyonları ile bu yaşam alanlarını çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Peki, modern balkon dekorasyonu nasıl yapılır ve hangi mobilyaları tercih etmek gerekir? 

Modern Balkonlar

Modern balkonlar ile yaşam alanlarını keyifli kılmak mümkün. Modern balkon oturma grupları, mobilyaları ve dekorasyon trendleri birlikte uygulandığı zaman çok etkileyici bir görünüm ve konforlu bir yaşam alanı elde edilebilir. “yenilikçi” şeklinde de tanımlanabilen “modern” kelimesi, dekorasyonda farklı, alışılmışın biraz ötesinde bir yaklaşımla karşılık bulur. Balkonlara modernlik, sadelikle de neredeyse eş değerdir. Çok fazla eşyanın olmaması, mevcut mobilyaların birbiri ile uyumlu olması, balkon bench, şezlong, sallanan sandalye, salıncak gibi hem dekoratif hem de konforlu mobilyalarla desteklenmesi ile modern bir balkon dekorasyonu sağlanabilir. 

Modern Balkon Mobilyaları Hangileri?

Modern bir balkon dekore etmek istiyor, sıfırdan balkon mobilyası almak üzere araştırma yapıyorsanız; çok sayıda seçenek ile karşılaşabilirsiniz. Balkon masa modelleri, sandalyeler, salıncaklar, şezlong çeşitleri, oturma grubu ürünleri gibi zengin seçeneklilik içinden size uygun olanları tercih ederek ve bir uyum yakalayarak istediğiniz sonucu alabilirsiniz. ​​Modern balkon masa sandalye seçimleri, oturma grubu tercihleri ve diğer dekoratif ürünler alanı istediğiniz şekilde dekore etmenizi sağlar. 

Modern Balkon Dekorasyonu İçin İpuçları

Modern balkon dekorasyonu için bazı ipuçlarını takip ederek mobilya satın alabilirsiniz. balkon mobilyalarını inceleyerek sade modelleri tercih etmeniz, zemin ve duvar renk uyumu sağlamanız, ortamda karmaşaya neden olacak detayları kullanmamanız istediğiniz etkiyi elde etmenizi kolaylaştıracaktır. 

Balkonda Sadelik Önemli

    Çok renkli bir görünüm, karmaşık bir eşya dizilimi de balkonu modern göstermek için önemlidir. Balkonda sadelik sağlayarak modern balkon dekorasyonu kurgulayabilirsiniz. Sade balkonlar için renk karmaşasından kaçınmak, balkonda az ve öz eşya bırakmak gerekir. 

    Zemin ve Duvar Uyumu

      Balkonda zemin ve duvar uyumu da modern bir görünüm için önemli bir ipucudur. Balkon zemini rengi ile duvar rengi benzer tonlarda olursa ve mobilyalar da onlara kontrast yaratırsa hoş bir görünüm elde edilebilir. 

      Minimalist Yüzeyler

        Minimalist yüzeyler de modern dekorasyon için önemlidir. Bu nedenle girintili çıkıntılı mobilyalar yerine daha düz yüzeyleri tercih edebilirsiniz. Düz yüzeyler, ortamda modern bir görüntü sunar. Ayrıca masa örtüleri, yoğun kırlent kullanımı minimalist görüntüyü bozabilir. Minimalist stilde kumaş kullanımı azdır. Zaten modern balkon masası seçeneklerinde genellikle örtüler çok iyi durmayabilir. 

        Balkonu Yaşam Alanı Olarak Kullanmak

          Modern balkonların dekorasyon temalarındaki ana odak noktası, balkonu bir yaşam alanı olarak görmeleridir. Balkonda konforlu bir yaşam alanı tasarımı için detayları dikkate almak, önemli. Balkonu dinlenmek, güneşlenmek, kitap okumak, çalışmak, keyifli akşamlar için sohbet alanı olarak kullanmak üzere dekore etmek trend olduğu için zaten çok modern bir görünüm sunacaktır. Benzer şekilde garden modern bahçe mobilyası gibi arayışlarda da doğru ürünlerle çok keyifli sonuçlar alınabilir. 


          Bahcce.com, Irmaklar Mobilya ürünlerini online olarak sunmaktadır. Bahçe, teras, balkon gibi açık alanlar için ürün geliştiren marka; konforlu, kullanışlı, dayanıklı ve kaliteli mobilya üretimi ile tanınır. Açık alanda kullanmaya uygun olan bu ürünler; güneşe, neme, yağmura, suya dayanıklı olacak şekilde geliştirilmektedir. Ayrıca ağırlık taşıma kapasiteleri de yüksektir. Modern balkon takımları ve mobilyaları için Bahcce.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Bahçe masası, bahçe sandalyesi, balkon ve bahçe oturma grubu gibi ürünleri inceleyebilir, beğendiklerinizi güvenle online olarak sipariş edebilirsiniz. Bahcce.com üzerinden modern bahçe mobilyaları ve balkon mobilya modelleri için konforlu bir online araştırma yapabilirsiniz.