Türkçe
Nisan Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Nisan Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Beyaz Bahçe Mobilyası

Beyaz Bahçe Mobilyası

Beyaz bahçe mobilyası arayışı çok yaygındır. Bunun nedeni, beyaz renk bahçe mobilyalarının çok trend bir görünüme sahip olmaları, hemen her ortama ve dekorasyona uyum sağlamaları ve ferah bir görünüm sunmalarıdır. Beyaz balkon mobilyası modelleri, beyaz bahçe masa takımları, beyaz bahçe bank modelleri gibi ürünler çok tercih edilmektedir. Peki, beyaz bahçe masa, sandalye, köşe takımı, mobilyası gibi ürünleri hangi dekorasyon stillerinde tercih etmeli? Beyaz bahçe mobilyası tercihinde nelere dikkat etmeli? 

Beyaz Bahçe Mobilyası Neden Tercih Edilir?

Beyaz bahçe mobilyası tercihi, yukarıda da bahsettiğimiz gibi çok trend. Hatta son on yıldır en çok tercih edilen renk tonu olduğunu ve yaygın bir biçimde farklı tasarımlarda uygulandığını söyleyebiliriz. Beyaz balkon masası takımları, beyaz bahçe oturma grupları, beyaz balkon sandalyeleri, beyaz bahçe köşe takımları gibi seçenekler var. Bu ürünler; rattan, ahşap, bambu gibi malzemelerden üretiliyor. Kahve tonları, gri tonları, siyah gibi renklere alternatif olarak beyazı tercih edebilirsiniz. 

Beyaz Bahçe Mobilyaları Kullanışlı mı?

Beyaz renk, kolay kirlenen ya da kiri gösteren bir açıklıkta olması nedeniyle genellikle kullanışsız olduğuna inanılan bir renktir. Özellikle mobilya ya da ev tekstilinde bu inanış yaygındır. Ancak doğru malzeme ile üretilmiş ürünlerde beyaz, yaygın düşüncenin aksine çok daha kullanışlı bir renk olabilir. Çünkü tozu göstermez. Her ortama ve her renge uyum sağlar. Sandalye minderi deseni gibi detayların öne çıkmasına izin verir. Ortamdaki stili vurgulamak için de etkili bir kolaylık sağlar. 

Beyaz Bahçe Mobilyası Çeşitleri

Beyaz bahçe mobilyası arayışında çok sayıda ürünle karşılaşabilirsiniz. Bu ürünleri, beyazın sunduğu kolay uyumlama avantajı ile bir arada bahçenizde konumlandırabilirsiniz. Canlı renklerde minder, kırlent ve objelerle birlikte çok etkileyici bir bahçe dekorasyonu sağlayabilirsiniz. Yine sadece dekoratif objeleri ve tekstil ürünlerini değiştirerek mevsime özel yeni dekorasyon stilleri elde edebilirsiniz. Ürünleri tek tek değerlendirelim.

  • Bahçe Masa Sandalye Takımları

Bahçe masa sandalye takımları, şık ve kullanışlı bir bütünlük sunar. Beyaz masa üzerine çivit mavi örtü ve sandalyelere de çivit mavi minderlerle çok şık bir etki elde edebilirsiniz. Yazlık yaşam alanı atmosferini Akdeniz teması ile sunmak üzere bu renk uyumu harika bir seçenek olabilir. Elbette siz, farklı renkleri de tercih edebilirsiniz. 

  • Bahçe Masaları

Bahçe masaları içinde çok farklı tasarımlara, malzeme ve renk seçeneklerine rastlayabilirsiniz. Beyaz bahçe masaları da çok yaygın olarak tercih ediliyor. Beyaz bahçe masası modellerini bahçe mobilyaları ile uyumlayarak kullanabilirsiniz. Özellikle rattan bahçe mobilyası seçiminde beyaz rengin çok etkileyici bir görünüm sunduğunu eklemek gerek. 


  • Bahçe Oturma Grubu

Bahçe oturma grubu modelleri için de beyaz rengi tercih edebilirsiniz. Özellikle oturma gruplarında beyaz, çok çekici bir alternatif haline geliyor. İster taş ev olsun, ister modern mimariye uygun bir villa olsun her yapıda beyaz bahçe oturma grupları uyumlu bir görünüm sunacaktır. 

  • Bahçe Köşe Takımları

Beyaz bahçe takımı ürünleri ve beyaz köşe takımları verandaları işlevsel kılmak için güzel seçenekler oluşturuyor. Beyaz rattan bahçe mobilyası, cam ve metalin birlikte kullanıldığı seçenekler değerlendirebilir. Bahçe köşe takımları, özellikle köşeli alanlarda çok işlevsel ürünler. Kare bir verandada bahçe köşe takımı konumlandırarak çok konforlu bir oturma alanı elde edebilirsiniz. Beyaz bahçe köşe takımları ile de küçük alanları ferah kılabilirsiniz. Verandanın üstü açıksa bahçe şemsiyeleri ile de açık alanda güneşten korunacağınız bir oturma alanı elde edebilirsiniz. 


Bahçe mobilyası beyaz arayışında ürün seçeneği çok. Beyaz renkte bahçe mobilyası almak üzere Bahcce.com rehberliğinde ürün incelemesi yapabilirsiniz. Bahcce.com ürünlerini online olarak inceleyebilir, fiyatları değerlendirebilir ve güvenle online sipariş verebilirsiniz. Bahcce.com üzerinden beyaz bahçe masası, beyaz bahçe sandalyeleri, beyaz bahçe masa takımı, beyaz bahçe oturma grubu gibi ürünleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca beyaz bahçe salıncağı, beyaz bahçe bankı, beyaz şezlong gibi modelleri değerlendirebilirsiniz.