Türkçe
Nisan Ayı İndirimlerinden Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! Büyük Nisan Ayı İndirimleri Başladı! Fırsatlardan Yararlanmak İçin Hemen İletişime Geçin! 444 28 67

Gönderiler

Villa Bahçe Dekorasyonu

Villa Bahçe Dekorasyonu

Villa bahçe dekorasyonu özenle yapıldığında hem çok konforlu bir açık alan kullanımı sunar hem de genel dekorasyona büyük bir katkı sağlar. Villanın bahçesini dekore ederken farklı dekorasyon stillerini inceleyebilir ve size uygun olan üzerinden seçimler yapabilirsiniz. 

Bahçe Dekorasyon Fikirleri

Bahçe dekorasyonu da tıpkı ev ve ofis dekorasyonu gibi bir temaya odaklanmadığı sürece etkileyici olmaz. Rustik bir bahçe, bohem bir bahçe, neşeli bir havana bahçesi ya da Akdeniz bahçesi gibi temalardan birini seçerek bahçe dekore ederseniz çok etkileyici sonuç alırsınız. Örneğin bahçenizde Akdeniz evi trendini tercih ederseniz, beyaz taşlarla çevrili bir toprak alan, begonvillerin cıvıltılı renkleri, beyaz bahçe mobilyaları üzerinde çivit mavi desenli minderler güzel bir etki yaratır. Saksılarda da çivit mavi, beyaz ikilisini kullanmalısınız. Ağaçlardan birini nazar boncuklarıyla süsleyebilir, oturma alanında otantik bir kilim kullanabilirsiniz. Kahve tonlarındaki rattan bahçe mobilya kullanımına hasır sepetlerin eşlik ettiği bir bohem stil de hoş olabilir. Bu örnekleri kendi zevkinize göre çoğaltabilirsiniz. Bahçe dekorasyon fikirleri içinden seçim yaparken alanı nasıl kullanmak istediğinizi de dikkate almalısınız. 

​​Küçük Bahçe Dekorasyonu

Villa bahçeleri ya da müstakil ev bahçeleri küçük veya büyük olabilir. Büyük bahçelerde alanın çoğu ağaçlar ve bitkilere ya da yüzme havuzu gibi alanlara ayrılır. Küçük bahçe dekorasyonunda ise var olan alanı iyi değerlendirmek gerekir. Bahçenizde çim alan tasarlayarak topraklanmak için yumuşak ve temiz zemin sağlayabilirsiniz. Bu çim alanda bulunan bahçe salıncağı, yorgunluk atmak için güzel bir seçenek olabilir. Ayrıca bahçe dekorasyonuna da katkısı olur. Belirlediğiniz stil doğrultusunda saksılar, bitkiler, aydınlatma araçları kullanabilirsiniz. 

​​Müstakil Ev Bahçe Dekorasyonu

Müstakil evlerin bahçeleri, onların etkileyici görünmelerini sağlayan ana unsurdur. Güzel bir bahçe için bitkiler en etkili dekorasyon araçlarıdır. Ancak konfor için bitkileri doğru kullanmaktan fazlası gerekir. Yemek için konforlu sandalyeler, yeterli alan sunan bir masa idealdir. Ayrıca uzun saatler boyunca keyifle oturmak üzere bahçe oturma grupları, köşe takımları tercih edilebilir. Müstakil ev bahçe dekorasyonu için şezlong, bahçe şemsiyesi, salıncak gibi mobilyalar ve aksesuarlar da etkili çözümler sunar. Müstakil evin bahçesini dekore ederken müstakil evlerdeki özgürlük temasından esinlenin. Size sunulan açık yaşam alanının tadını çıkarmak üzere konfor odaklı, kolay temizlenen, suya ve güneşe dayanıklı ürünler tercih edin. 

Bahçe Oturma Grubu

Villa bahçe oturma grubu ürünleri, özellikle bahçede konforlu bir kullanım arayanlar için öne çıkan bir seçenek. Villa bahçesinde güneşin ve açık havanın tadını çıkarmak üzere bahçe oturma gruplarını tercih edebilirsiniz. Tente, çardak ya da şemsiye altına konumlandıracağınız bahçe köşe takımı ile bahçenizde keyifli bir oturma alanı tasarlayabilirsiniz. İkili, üçlü kanepe ve tekli koltuklarla orta sehpadan oluşan gruba, hoş kırlentler, trend bahçe aydınlatmaları ile derinlik katabilirsiniz. 

Rattan Bahçe Mobilyası

Rattan bahçe mobilyaları, hem bahçe hem de balkon dekorasyonunda sıklıkla tercih ediliyor. Rattan bahçe masası, rattan sandalye, rattan oturma grubu gibi ürünlerin ilgi görmesinin nedeni ise bu malzemenin hem çok dayanıklı hem de çok dekoratif olması. Bir örme çeşidi olan rattan, temelde özel bir sarmaşık türü ile yapılıyor. Ancak günümüzde sentetik malzemelerle de rattan örme tekniği kullanılarak bahçe mobilyaları tasarlanıyor. Bu teknikle üretilen bahçe mobilyası çeşitleri, çok dayanıklı oldukları için uzun yıllar güvenle kullanım konforu sunuyor. Ayrıca dokusal olarak derinliği olan rattan örme sayesinde çok etkileyici bir dekoratif etki elde ediliyor. Rattan bahçe mobilyaları için oturma grupları çok trend. Rattan oturma grupları ile villa bahçe mobilyası seçimi yapabilirsiniz. Güçlü bir duruş, dolgun bir dekoratif etki ve kolay temizlenen dayanıklı malzemenin konforu için rattan mobilyalar, etkili çözüm sunar. 


Bahcce.com rehberliğinde villa bahçe dekorasyonu için ihtiyacınız olan ürünleri kolayca inceleyebilirsiniz. Villa bahçe dekorasyonu konusunda Bahcce.com uzmanlığına güvenebilirsiniz. En konforlu bahçe mobilyalarını inceleyebilir, kaliteli ürünlerle yaşam alanında uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz. Bahçe oturma gruplarından köşe takımlarına, bahçe salıncaklarından bahçe yemek masası takımlarına uzanan geniş bir ürün yelpazesi içinden aradıklarınızı bulabilir ve güvenle online sipariş verebilirsiniz.